In het kort over Marcel Visser

Ik pak ambitieus en gedreven complexe uitdagingen aan en vertaal deze het liefst naar werkende en begrijpbare processen en IT oplossingen. Dit doe ik zelfstandig maar nog liever in samenwerking met anderen.

Vanaf mijne 8e jaar begon ik met programmeren (Qbasic en later Visual Basic en HTML) en met inmiddels ruim 15+ jaar professionele ervaring op het gebied van internet/software ontwikkeling breng ik de nodige ervaring mee. Ik heb ruim 10+ jaar ervaring in IT & supply chain proces implementaties bij grote internationale organisaties en ruim 5 jaar managementervaring.

Ervaring bij organisaties in de IT, logistiek, retail, bouw, product en overheid.

Werkervaring en CV

Ik heb werk- en projectervaring bij veel verschillende organisaties.

Meer weten? Bezoek mijn pagina op Blue Idea.

Op dit moment werkzaam als interim demand manager (ICT) bij de Gemeente Eindhoven.

https://www.blueidea.nl/consultants/marcel-visser/

Tagged With:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *