Interim Product Owner

Opzoek naar een interim of freelance product owner of product manager? Ik ben op korte termijn beschikbaar om deze functie te vervullen voor uw project of organisatie.

Marcel Visser

Mijn naam is Marcel Visser, en ik heb jaren ervaring op het gebied van software en IT implementaties. Mijn rol en passie is om de brug te slaan tussen de business van de klant. Het begrijpen van bedrijfsprocessen, het destilleren van requirements en dit te vertalen naar werkende software oplossingen. Dit deed ik onder andere in de vorm van requirements, user stories en functionele ontwerpen. Het vervullen van de rol als Product Owner. Zelfstandig en samen met mijn team was ik verantwoordelijk voor talloze implementaties bij grote internationale organisaties.

Supply chain

Tijdens deze implementaties heb ik veelvuldig implementaties uitgevoerd op het gebied van Supply chain. Onder andere supply chain portal implementaties bij internationale retail, product en bouw organisaties.

Product owner

Een product owner slaat de brug en vertaalt business requirements naar processen en systemen. Werkt samen en geeft leiding aan het ontwikkel team en beheert en bepaalt de prioriteiten voor de roadmap. Belangrijk is de mate van communicatie met de stakeholders en gebruikers.

Meer weten

Vervullen van de rol als product owner, het profiel of de voorpagina van Marcel Visser.

Tagged With:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *